0651722517

Lipolyse Injecties

Huidverbetering kliniek

Lipolse injecties behandeling

Met een injectie van Lipolyse-Injecties (vetoplossende injecties) kunnen plaatselijk vetcellen worden afgebroken in bij. de onderkin. Deoxycholinezuur is een lichaamseigen stof die van nature door het lichaam wordt aangemaakt ter ondersteuning van de afbraak van vetten. Lokale vetophopingen zijn een grote bron van frustratie. Sommige probleemzones blijven hardnekkig standhouden, ondanks alle dieten, goede leefgewoontes en sportieve inspanningen. Gelukkig is er een manier om die moeilijke zones aan te pakken. Lipolyse-Injecties helpen om lokaal vet te verliezen op een efficiënte en duurzame manier.
Skin Love Aesthetics is een huidverbeteringskliniek in Meppel. Verbeter je huid dankzij microneedling, fillers, injecties en permanente make-up, only the best for your skin!

Welke zones komen in aanmerking voor lipolyse?

Lipolyse-injecties pakken de kleinere vetophopingen aan:

  • Hals
  • Kaaklijn
  • Onderkin
  • Zone rond de navel
  • Zone rond de knieën
  • Zone rond de oksel

Ook voor mannen kan dit een uitkomst bieden waarbij plaatselijk vet zich ophoopt in het borstgebied.

Hoe verloopt een behandeling met lipolyse-injecties?

Lipolyse is een medische techniek waarbij lokale vetophopingen behandeld worden met Deoxycholinezuur, een natuurlijke injectievloeistof. Dit vloeistof wordt direct in het probleemgebied gespoten, waardoor vetcellen worden afgebroken en worden afgevoerd via de bloedbaan. In enkele weken tijd neemt het vet in de behandelde zones meetbaar af. Het resultaat? Een zichtbaar blijvend effect én een strakkere huid.

Waarom kiezen voor

Skin Love Aesthetics

Airco

Geniet tijdens warm weer heerlijk van airco in onze kliniek.

Gratis Wifi

Tijdens uw behandeling kunt u gebruik maken van onze gratis Wifi.

WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat