0651722517

Ribeskin Carboxy CO2 Therapie

Huidverbetering kliniek

Ribeskin Carboxy CO2 Therapie

Is een niet-invasieve CO2-carboxytherapie, welke op dit moment zeer populair is onder bekend Nederland. Als een revolutionair naald loos CO2-carboxytherapie voor professioneel gebruik, is RIBESKIN PRO CO2-carboxytherapie de beste keuze voor het maximaliseren van de resultaten van dermatologische en plastische chirurgieprocedures.

Door het huidmetabolisme te versnellen via het Bohr-effect, worden niet alleen de huidelasticiteit, tonus en poriecontrole verbeterd, maar worden ook kneuzingen en zwellingen verlicht, terwijl de olie- en vochtbalans wordt gecontroleerd.

Skin Love Aesthetics is een huidverbeteringskliniek in Meppel. Verbeter je huid dankzij microneedling, fillers, injecties en permanente make-up, only the best for your skin! - Ribeskin Carboxy CO2 Therapie

Wat is CO2-carboxytherapie?

RIBESKIN PRO CO2 Carboxy Combo is het eerste niet-invasieve CO2 Carboxy-therapieproduct voor klinieken en ziekenhuizen in Korea, dat exclusief is ontwikkeld door JMBIOTECH Corporation Limited in 2007.
Vertrouwd door meer dan 300 miljoen professionals uit de industrie uit 38 landen over de hele wereld, wordt het vervaardigd , gedistribueerd en beheerd volgens strikte normen.

Wat is het Bohr-effect?

Wanneer koolstofdioxide wordt geabsorbeerd door huidcellen uit gel, hemoglobine rode bloedcellen geven zuurstof af.
Dit proces voorziet de huid van zuurstof en stimuleert tegelijkertijd de bloedsomloop, stofwisseling, eiwitsynthese en afvoer van afval van de huid.
Deze reacties verminderen striae, cellulitis, acne en ontstekingen terwijl verbetering van de huidskleur, elasticiteit en olie/vochtbalans optreedt.

Combinatiebehandelingen

Door CO2 Carboxy toe te passen op je behandeling zorgt dit voor een nog beter resultaat. Doordat de huid meer zuurstof opneemt, zullen andere werkstoffen of behandeling zoals Hifu, RF Microneedling of Microneedling nóg meer effect geven voor een verbeterde huid.

Waarom kiezen voor

Skin Love Aesthetics

Airco

Geniet tijdens warm weer heerlijk van airco in onze kliniek.

Gratis Wifi

Tijdens uw behandeling kunt u gebruik maken van onze gratis Wifi.

WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat