0651722517

Plasmalift

Huidverbetering kliniek

Plasmalift helpt bij een slappe huid en littekens

Wil je graag een strakkere huid, maar ben je niet klaar voor botox of een andere cosmetische ingreep? Of heb je last van vervelende littekens die je huid ontsieren? Dan is een Phi-Ion plasmalift behandeling wellicht wat voor jou.
Skin Love Aesthetics is een huidverbeteringskliniek in Meppel. Verbeter je huid dankzij microneedling, fillers, injecties en permanente make-up, only the best for your skin!

Plasmalift is effectief voor

Deze revolutionaire methode is in staat om vergelijkbare resultaten te halen met cosmetische operaties zoals:

  • Ooglid correctie
  • Neck-lift, Acne littekens
  • Stretch marks
  • Lijnen en rimpels –kraaienpoten
  • Marionettenlijnen
  • Ouderdomsvlekken

Wat is een Plasmalift?

Plasmalift is één van de PhiLings huidbehandelingen ontwikkeld door de PhiAcademy. Deze unieke behandeling is gebaseerd op het creëren van minuscule gaatjes naast de spanningslijnen op de huid. Dit proces veroorzaakt een onmiddellijke samentrekking van de huidvezels waardoor er een strakker, modellerend en verjongend effect op treedt.

Phi-Ion Plasma pen

De Phi-Ion Plasma Pen is een minimaal invasieve cosmetische tool voor nauwkeurig gerichte sublimatie van de oppervlakkige huidlaag. Het is gebaseerd op overdracht van gecontroleerde hoeveelheid energie door ionisatie van de atmosferische lucht. Dit proces zorgt voor een onmiddellijke samentrekking en aanscherping van de huidvezels waarmee een verjongend effect wordt gecreëerd.

De cosmetische tool zorgt daarmee voor een effectieve correctie van hangende oogleden (blepharoplasty) zonder dat hierbij een operatieve ingreep nodig is. Tevens kan het gebruikt worden voor het liften van de nek, vermindering/verwijdering van littekens waaronder acne littekens en de behandeling van rimpels. Tot slot kan het ook huidvlekken verwijderen.

Hoe reageert mijn huid op de Phi-Ion behandeling?

Door de versnelde celdeling kan uw huid licht gaan schilferen, waarbij de dode huidcellen loslaten. Dit is een gunstige reactie die ontstaat door de behandeling met de Philings. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een factor 50 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op het behandelde gebied. De Philings specialist zal dit uitgebreid met je bespreken.

Wat is het proces?

De Phi-Ion Plasma Pen gebruikt de plasmatoestand van deeltjes. Het ioniseert gassen uit de lucht om een micro-elektrische ontlading te creëren. De ontlading veroorzaakt vervolgens een vervluchtiging van de overtollige en hangende opperhuid laag. Het is niet agressief en tast de diepere lagen van de huid niet aan.Deze revolutionaire methode is in staat om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met de resultaten van de cosmetische chirurgie. Eén behandeling volstaat meestal om de gewenste resultaten te bereiken. Na 1 maand, bij controle van de afspraak, bepaalt de Philings plasma specialist of een aanvullende behandeling noodzakelijk is. De resultaten zullen naar verwachting minstens 9 maanden aanhouden.

Waarom kiezen voor

Skin Love Aesthetics

Airco

Geniet tijdens warm weer heerlijk van airco in onze kliniek.

Gratis Wifi

Tijdens uw behandeling kunt u gebruik maken van onze gratis Wifi.

WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat