0651722517

Over ons

Ons verhaal

Skin Love Aesthetics

Mijn naam is Leonie Oldenburger, geboren in Emmer-Compascuum. Ik vertegenwoordig mijn praktijk in Meppel en ben op maandag werkzaam op locatie in mijn geboorteplaats. De opleidingen die ik heb gevolgd bij de PhiAcademy & Beautylink zijn gebaseerd op de nieuwste geavanceerde technieken op het gebied van huidverbetering, zowel in theorie als in de praktijk.

Ik ben gespecialiseerd in Hifu, RF Microneedling, Microneedling & Plasmalifting. huidverbetering op het gebied van pigmentatie, acne, littekens en huidverjonging.
In mijn praktijk zorg ik ervoor dat jij je op je gemak voelt en we het maximale resultaat behalen voor jouw huid.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat ik ook jou kan voorzien van een eerlijk huidadvies.

Cosmetisch arts &

Interventie radioloog

Drs. Joost Govaert heeft geneeskunde gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Na zijn coschappen heeft hij 2 jaar gewerkt als arts op de afdeling dermatologie in het LUMC Leiden. Aansluitend werkte hij 1 jaar als arts op de afdeling chirurgie in Spaarne ziekenhuis Haarlem. In 2002 maakte hij zijn definitieve keuze en begon hij met de opleiding tot radioloog waarin hij zich specialiseerde tot interventie radioloog. Zijn sub specialisaties binnen de radiologie zijn mammografie en (interventie) Musculoskeletale radiologie

Drs. Joost Govaert

Sinds 2007 werkt hij als interventie radioloog in het Bethesda ziekenhuis in Hoogeveen wat in 2015 met ziekenhuizen in Emmen en Stadskanaal fuseerde tot Treant Zorggroep

Drs. Joost heeft altijd interesse gehad in dermatologie en de esthetiek van het gezicht van de mens en hij volgde de ontwikkelingen op dit gebied met veel belangstelling

Na 20 jaar als radioloog werkzaam te zijn vond hij het een mooie uitdaging om als cosmetisch arts een vervolg te geven aan zijn carrière. Eerst nog in combinatie met radiologie.  Zijn ruime ervaring met naalden (ook onder echogeleiding) binnen de interventie radiologie is een pre om zorgvuldig als cosmetische arts te werk te gaan.

Drs. Joost volgde een interne opleiding binnen Doctors at Soap waarbij het principe “no trace face” hem zeer aanspreekt. Naast fillers en botulinetoxine is hij ook bekwaam in andere cosmetische ingrepen zoals Sculptra en Profhilo behandelingen. Een persoon gelukkig maken begint met het creëren van een frisse vriendelijke uitstraling, die hij graag samen met u wil bewerkstelligen.

Drs. Joost is oa werkzaam bij Doctors at Soap op locatie in Utrecht, Babor Institute Kralingen Rotterdam en ook bij Skin Love Aesthetics in Meppel.

Drs. Joost staat altijd open voor een oriënterend gesprek waarbij hij u op prettige en rustige manier te woord zal staan en u met plezier eerlijk en professioneel wil adviseren en behandelen.

BIG-nummer: 49052657601

Cosmetisch arts, Toehoorder A,  NVCG.

Huidverbeterings kliniek emmen

Onze behandelingen

HIFU is een complete niet-chirurgische behandeling van hals, gezicht en decolleté met als doel de huid optimaal te liften.


Radiofrequente Microneedling behandeling bij Skin Love Aesthetics is een nieuwe innovatieve techniek om huidveroudering, grove poriën, verslapping en rimpels tegen te gaan. 

Dermaplaning is een huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje.

Waarom kiezen voor

Skin Love Aesthetics

Airco

Geniet tijdens warm weer heerlijk van airco in onze kliniek.

Gratis Wifi

Tijdens uw behandeling kunt u gebruik maken van onze gratis Wifi.

WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat