Over ons

Ons verhaal

Skin Love Aesthetics

Mijn naam is Leonie Oldenburger, geboren in Emmer-Compascuum. Ik vertegenwoordig mijn praktijk in Meppel en ben op maandag werkzaam op locatie in mijn geboorteplaats. De opleidingen die ik heb gevolgd bij de PhiAcademy zijn gebaseerd op de nieuwste geavanceerde technieken op het gebied van huidverbetering, zowel in theorie als in de praktijk.

Naast nieuwe opleidingen ben ik benoemd tot Royal Artist van Phi. Een bekroning op het goede werk wat ik de afgelopen 1,5 jaar heb afgeleverd, met succes en daar ben ik trots op! Het komende jaar mag ik cursisten van de Phi Academy monitoren en voorzien van advies. Wederom een superleuke uitdaging en waar ik ontzettend veel zin in heb.

Daarbij ben ik gespecialiseerd in Microneedling, Plasmalifting. Huidverbetering op het gebied van pigmentatie, acne en littekens. Daarnaast heb ik mijn opleiding gevolgd bij De Filler Kliniek, waardoor ik gespecialiseerd ben in het zetten van Fillers, Hifu, Skinboosters en Mesotherapie. Behandelingen die gericht zijn op huidverjonging en liften van de huid.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat ik ook jou kan voorzien van een eerlijk huidadvies.

Huidverbeterings kliniek emmen

Onze behandelingen

HIFU is een complete niet-chirurgische behandeling van hals, gezicht en decolleté met als doel de huid optimaal te liften.


Radiofrequente Microneedling behandeling bij Skin Love Aesthetics is een nieuwe innovatieve techniek om huidveroudering, grove poriën, verslapping en rimpels tegen te gaan. 

Dermaplaning is een huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje.

Waarom kiezen voor

Skin Love Aesthetics

Airco

Geniet tijdens warm weer heerlijk van airco in onze kliniek.

Gratis Wifi

Tijdens uw behandeling kunt u gebruik maken van onze gratis Wifi.

Leonie

Leonie

Wij reageren gewoonlijk binnen 1 uur!

I will be back soon

Leonie
Beste 👋, hoe kunnen wij u helpen?
Direct contact
chat