0651722517

Behandelingen

Huidverbeterings kliniek meppel

Onze behandelingen

Is een niet-invasieve CO2-carboxytherapie, welke op dit moment zeer populair is onder bekend Nederland. Als een revolutionair naald loos CO2-carboxytherapie voor professioneel gebruik.

Mesotherapie behandeling is voor jong en oud en verbetert de algehele huidconditie. De Mesotherapie behandeling bestaat uit rijk gevulde cocktails van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur.

De bindweefselcellen krijgen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt.

Dermaplaning is een huidverbeterende behandelinge voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid.

HIFU is een complete niet-chirurgische behandeling van hals, gezicht en decolleté met als doel de huid optimaal te liften.

Plasmalift is één van de PhiLings huidbehandelingen ontwikkeld door de PhiAcademy. Deze unieke behandeling is gebaseerd op het creëren van minuscule gaatjes naast de spanningslijnen op de huid.
Profhilo is gemaakt van hyaluronzuur, maar is geen filler. Waar fillers volume in de huid geven, doet Profhilo iets anders. De unieke combinatie van verschillende typen hyaluronzuur hydrateert de huid intens.

Radiofrequente Microneedling behandeling bij Skin Love Aesthetics is een nieuwe innovatieve techniek om huidveroudering, grove poriën, verslapping en rimpels tegen te gaan. 

Acne is een vervelende aandoening, waardoor u zich erg onzeker kan voelen. Daarbij kunnen door het uitdrukken van puistjes of onderhuidse ontstekingen blijvende littekens ontstaan. 

Stap jij in het huwelijksbootje? Dan wil jij er op je mooiste dag op je best uitzien met een prachtige huid! Ik ga jou daarbij helpen. 

Waarom kiezen voor

Skin Love Aesthetics

Airco

Geniet tijdens warm weer heerlijk van airco in onze kliniek.

Gratis Wifi

Tijdens uw behandeling kunt u gebruik maken van onze gratis Wifi.

WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat