0651722517

RF Microneedling

Huidvestrakking en verbetering in 1!

RF Microneedling

Radiofrequente Microneedling behandeling bij Skin Love Aesthetics is een nieuwe innovatieve techniek om huidveroudering, grove poriën, verslapping en rimpels tegen te gaan. Met deze nieuwe techniek wordt er nauwelijks schade aan de huid aangericht, waardoor je een mooie gladde en verjongde huid krijgt. RF Microneedling maakt dit mogelijk!

Door de warmte die zal worden afgegeven in de huid is deze in staat om nieuwe eiwitten & enzymen aan te maken zoals collageen, hyaluronzuur & elastine. Dit zijn de bouwstenen voor een gezonde en jonge huid. De huidcellen worden op een effectieve wijze gestimuleerd om te herstellen.

Skin Love Aesthetics is een huidverbeteringskliniek in Meppel. Verbeter je huid dankzij microneedling, fillers, injecties en permanente make-up, only the best for your skin!

Wat is het verschil tussen Microneedling en RF Microneedling

Bij een microneedling behandeling maken we kleine kanaaltjes in de huid door middel van de Simplicity Artist van de PhiAcademy met vibrerende, minuscule naaldjes. Microneedling zorgt ervoor dat het natuurlijk herstel van de huid op gang komt. Diep in de huid krijgen de bindweefselcellen namelijk een prikkel om nieuwe bindweefselvezels aan te maken, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De combinatie met radiogolven (RF) zorgt voor een intense warmte in de huid, waardoor collageen aanmaak nog eens extra wordt gestimuleerd, ook eiwitten en hyaluron worden aangemaakt. Hierdoor zal de huid verstrakken, verstevigen en egaler worden.

Het resultaat

Na RF Microneedling zal de huid gladder, steviger en egaler aanvoelen. Doordat de doorbloeding is gestimuleerd krijgt de huid een gezonde natural glow en zullen oneffenheden sterk verminderen. Het collageen gaat onmiddellijk herstellen en na 6 weken is er zichtbaar resultaat. Afhankelijk van uw huid zal worden bepaald of er meerdere behandelingen nodig zijn. Op langere termijn is het effect van meerdere behandelingen vele malen groter.

• Geschikt voor ieder huidtype
• Bewezen resultaten
• Minimale hersteltijd
• Huidverstrakking
• Zon beschadigde huid
• Acne littekens
• Huidverjonging

Is de RF Microneedling een pijnlijk en wat zijn de risico’s?

Over het algemeen wordt RF Microneedling niet als pijnlijk ervaren. De behandeling is 100% natuurlijk en zorgt voor eigen herstel van de huidcellen. Het is een zeer veilige behandeling met snelle resultaten.

Waarom kiezen voor RF Microneedling

  • Veilige behandeling
  • Snelle resultaten
  • Nieuwste technieken
  • 100% natuurlijk

Waarom kiezen voor

Skin Love Aesthetics

Airco

Geniet tijdens warm weer heerlijk van airco in onze kliniek.

Gratis Wifi

Tijdens uw behandeling kunt u gebruik maken van onze gratis Wifi.

WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat