0651722517

Hyaluronzuur Behandeling

Huidverbetering kliniek

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een substantie wat van nature in onze huid voorkomt en staat bekend om zijn eigenschap om water aan te trekken en tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vast te kunnen houden. Hyaluronzuur is eigenlijk geen zuur, maar een suiker, glycosaminoglycaan, welke water tot een gel bindt. Deze gel werkt als een glijmiddel tussen de elastische vezels in de huid. Dit zorgt ervoor dat vocht kan worden vastgehouden in de huid.
Skin Love Aesthetics is een huidverbeteringskliniek in Meppel. Verbeter je huid dankzij microneedling, fillers, injecties en permanente make-up, only the best for your skin!

De hyaluronzuur behandeling

De hoogwaardige kwaliteit hyaluronzuur wordt door middel van microneedling (naaldjes) in de huid geperforeerd. Door de hyaluronzuur over het hele gelaat aan te brengen zorgt het ervoor dat de huid wordt gehydrateerd, fijne lijnen worden verminderd en een liftend effect geeft. Microneedling met hyaluronzuur is een preventieve manier om huidveroudering tegen te gaan.

Na de behandeling

Het is belangrijk dat je 12 uur na de behandeling geen fysieke inspanningen levert zoals bijv. sporten. Het is gewenst om geen make-up te dragen 24 uur na de behandelingen, tevens dien je er rekening mee te houden om niet binnen 48 uur naar de sauna of onder de zonnebank te gaan.

Waarom kiezen voor

Skin Love Aesthetics

Airco

Geniet tijdens warm weer heerlijk van airco in onze kliniek.

Gratis Wifi

Tijdens uw behandeling kunt u gebruik maken van onze gratis Wifi.

WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat