0651722517

Hifu Lifting behandeling

Huidverbetering kliniek

Hifu Lifting behandeling huidverbetering

HIFU is een complete niet-chirurgische behandeling van hals, gezicht en decolleté met als doel de huid optimaal te liften. De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound. Je merkt al resultaat na één behandeling, en dit zonder hersteltijd of nevenwerkingen.

Dankzij HIFU is een effectieve lifting van het gelaat zonder snijden mogelijk, de behandeling is volkomen veilig en vrijwel pijnloos. HIFU is momenteel de gouden standaard in huidlifting en rimpelvermindering.

Skin Love Aesthetics is een huidverbeteringskliniek in Meppel. Verbeter je huid dankzij microneedling, fillers, injecties en permanente make-up, only the best for your skin!

Hifu Lifting is effectief voor

 

 • Onderkin / Kaaklijn
 • Wenkbrauwen / Oogleden / Ogen onder
 • Wangen / Voorhoofd
 • Kraaienpootjes
 • Hals

De behandeling is voor mensen die er jonger uit willen zien zonder snijden en zonder herstelperiode. HIFU lifting is de ideale behandeling voor mensen met: vage kaak lijnen, neus-lip-plooien, slappe oogleden en wenkbrauwen, dubbele kin, verslapte hals, fijne lijntjes en rimpels, of grote poriën. HIFU lifting is ook zeer doeltreffend voor mannen. Omdat de behandeling geen hersteltijd nodig heeft kunnen dagelijkse activiteiten onmiddellijk hervat worden.

Contra-indicaties Hifu Lifting

Hifu Lifting behandelingen worden niet toegepast bij de indicaties:

 • Zwangerschap
 • Stollingsstoornissen
 • Immuunsysteem stoornissen
 • Hart, lever en nier insufficiëntie
 • Allergieën
 • Hartritmestoornissen
 • Fillers op de zone die je behandeld wilt hebben

Wil je alsnog een behandeling vraag dan eerst aan je huisarts of specialist na of je een behandeling met ultrasound mag ondergaan.

De behandeling geeft een mooi aanvullend resultaat bij mensen die behandeld zijn met botox of fillers, doch mag de behandeling niet direct gedaan worden na één van deze behandelingen. Tijdens een gratis en vrijblijvend intake zal een individueel behandelplan opgesteld worden welke zones behandeld kunnen worden.

De werking van Hifu Lifting?

Intensieve ultrageluid energiepulsen worden in de diepere lagen van de huid afgegeven. HIFU lifting werkt op drie lagen, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd.

Met thermische energie die compleet veilig is, wordt het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt én het langdurig effect ontstaat.

Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid. Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie.

Hoe werkt de Hifu Lifting behandeling?

SMAS (Superficial Musculo-aponeurotic System = fibromusculaire laag) is de laag van weefsel die chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift.

HIFU Lifting gaat via thermische energie deze SMAS laag veilig verwarmen, waardoor de huid onmiddellijk verstrakt. Na verloop van tijd wordt het resultaat nog beter en wordt de huid echt gelift. HIFU Lifting gaat de groei van nieuw collageen stimuleren, deze nieuwe collageen proteïnen gaan de huidstructuur opnieuw opbouwen.

Collageen helpt om kracht te geven aan de verschillende structuren van het lichaam en beschermt ook structuren zoals de huid. Hoe ouder je wordt, hoe minder collageen je huid bevat. Door de verminderde collageen, verliest de huid haar natuurlijke elasticiteit en stevigheid waardoor fijne lijntjes, rimpels en verslapping verschijnen.

Oud collageen wordt dankzij HIFU vervangen door nieuw collageen. De productie van collageen start meteen na 1 behandeling, met resultaten die nog gradueel verbeteren in de komende maanden. Onmiddellijk na de behandeling is er resultaat zoals verstrakking en verbetering van je rimpels maar een optimaal resultaat is zichtbaar na verloop van 2 à 3 maanden.

Vervanging van collageen blijft tot wel 6 maanden duren. Het resultaat is een geleidelijk liftend effect, dat een verstrakking van de huid tot gevolg heeft. De huid zal gezonder, sterker, gladder, strakker en jonger zijn en dit zonder onnatuurlijke drastische veranderingen. HIFU lifting is een huid verjongende behandeling met liftend effect zonder de vervelende nevenwerkingen van een operatie. Afhankelijk van de conditie van de huid kan na ongeveer een half jaar weer een nieuwe behandeling nodig zijn.

HIFU Lifting werkt in op verschillende huiddieptes:
1,5 mm, 3 mm en 4,5 mm.
De behandeling werkt in de diepte zonder schade te veroorzaken aan op de oppervlakte van de huid.

Nazorg Hifu Lifting

verzorging week 1: iedere dag een hydraterend masker
verzorging week 2: om de dag een hydraterend masker
verzorging week 3: om de 3 dagen een hydraterend masker

48 uur na de behandeling niet direct in de zon of onder de zonnebank
12 uur na de behandeling niet sporten of sauna bezoeken
6 uur na de behandeling geen make-up
24 uur geen alcohol voor en/of na de behandeling
vermijd extreme koude of hitte temperaturen
was het gezicht met lauw water

Resultaten van Hifu Lifting?

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat wordt zichtbaar na 2 à 4 maanden tot zelfs na 6 maanden worden nog verbeteringen geconstateerd.

Rimpels zijn duidelijk minder zichtbaar tot weg. De huid is duidelijk gelift. Bij een lift van de wenkbrauwen krijg je een opener, uitgeruste en frissere blik. De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën, en een strakkere huid.

 • Vermindert rimpels rond het voorhoofd, ogen, mond etc.
 • Lift en verstevigt de huid van de wangen
 • Verbetert huidelasticiteit en contouren van het gelaat
 • Verstevigt afhangende kaaklijn en vermindert hamsterwangen
 • Lift en verstevigt de huid op voorhoofd, lift de wenkbrauwen
 • Verbetert de huidstructuur, maakt de huid helderder en frisser
 • Vermindert rimpels en voorkomt veroudering in de nek

Is de Hifu Lifting behandeling pijnlijk?

De behandeling kan wat warm of oncomfortabel aanvoelen en soms ervaart men het gevoel van een lichte prik of tinteling.

Dit gevoel is echter kortstondig en verdwijnt direct na de behandeling.

Hoelang duurt een Hifu Lifting behandeling?

De duur van de behandeling hangt af van de zone die je wilt behandelen, aangezien HIFU lifting een snelle behandelmethode is, kan je in een korte tijd veel zones behandelen.

Een kleine zone duurt ongeveer 30 minuten, een volledige lifting van gelaat en hals ongeveer 1u30min.

Zijn er nevenwerkingen?

Bij een gevoelige huid kan tijdelijke roodheid/zwelling zichtbaar zijn of kan u lichte tintelingen voelen. Deze verdwijnen binnen enkele uren.

De behandeling gebeurt met een medisch CE goedgekeurd toestel, HIFU lifting is veilig gebruikt in meer dan 200.000 behandelingen wereldwijd en is klinisch bewezen veilig te zijn.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De meerderheid van de klanten hebben slechts één behandeling nodig. Een volgende behandeling is meestal pas nodig na anderhalf tot twee jaar na de eerste behandeling. Desgewenst kan dit eerder, dit is afhankelijk van de zone waaraan is gewerkt, de conditie van de huid voor behandeling én de wens van de klant.

Complicaties Hifu Lifting

lichte roodheid, lichte zwelling maximaal 24 uur

Waarom kiezen voor

Skin Love Aesthetics

Airco

Geniet tijdens warm weer heerlijk van airco in onze kliniek.

Gratis Wifi

Tijdens uw behandeling kunt u gebruik maken van onze gratis Wifi.

WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat