0651722517

Start your own bussiness

Huidverbeterings kliniek

Start your own bussiness

Het klinkt heel makkelijk ‘start your own business’ en dat is het ook. Vaak zijn het je gedachten die dingen moeilijker maken dan ze in werkelijkheid zijn. Het vinden van een geschikt pand, die aan al mijn eisen voldoet was een heuse opgave en eenmaal de plek te hebben gevonden komt de stress van inrichten en de beleving die ik wil overbrengen aan jullie. Alles wit? Nee dat vind ik te klinisch. Hoewel ik ‘’esthetisch” werk, ben ik natuurlijk geen arts, maar moet de omgeving wel vertrouwd voelen. Na uren inspiratie te hebben opgedaan op Pinterest en mijn eigen gevoel te volgen denk ik dat de praktijk gaat voelen als mijn huis en zo moet mijn klant zich ook voelen, thuis en vertrouwd!

Communicatie! De behandelingen die ik uitvoer is een ambacht. Ik weet precies wat ik moet doen om iemand er mooier, beter en gezonder uit te laten zien. Maar hoe inspireer ik de juiste mensen om deze behandelingen te ondergaan en waarmee maak ik daadwerkelijk impact? Hoe leg ik uit wat de werking is van microneedling en plasmabehandelingen zonder er moeilijke woorden aan te geven? Het is een belangrijk punt voor alle ondernemers. Zeker als je pas begint is het belangrijk om de juiste mensen te bereiken, maar hoe doe je dat? Hoe creëer je je eigen huisstijl? Er komt ontzettend veel bij kijken en juist dat vind ik een enorme wisselende uitdaging.

De afgelopen maand heb ik weer hele mooie dingen mogen doen. Zo heb ik een behandeling mogen uitvoeren tegen striae met microneedling body serum en microneedling hair serum. Een problematiek waarvoor mensen niet snel naar een specialist durven te gaan. Dat zij dan toch deze stap durven te nemen om het probleemgebied aan te pakken, waardoor ik hen een stukje zelfvertrouwen terug kan geven. Dat maakt mijn vak het leukste dat er bestaat.

Iedereen wil zich goed voelen, zowel van binnen als van buiten!

De komende maand staat in het teken van het inrichten van de salon, het afronden van de opleiding PhiBrows en natuurlijk een beetje vakantie vieren.

Liefs,

Leonie

Skin Love Aesthetics is een huidverbeteringskliniek in Meppel. Verbeter je huid dankzij microneedling, fillers, injecties en permanente make-up, only the best for your skin!
WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat