0651722517

Na ziek zijn, komt zonneschijn!

Huidverbeterings kliniek

Na ziek zijn, komt zonneschijn!

Vorige week had ik Sarah Kingma uitgenodigd in mijn praktijk. Sarah, bekend van het RTL4 TV Programma “Over Winnaars” en van Panty Pushers, heeft MS en is vorig jaar vertrokken naar Moskou om een stamceltransplantatie te ondergaan. Al vloggend heeft Sarah ons meegenomen op haar avontuur en sindsdien ben ik mijn oude klasgenoot blijven volgen.

Het hele proces heeft mij enorm gegrepen, mede doordat ik nooit heb geweten dat ze zo ziek was en ook omdat wij in de tijd van onze opleiding niet de beste vriendinnetjes waren. De naakte waarheid, dat is wat Sarah laat zien in haar vlogs. Hoe ziek zij zich ook voelde, in elke vlog voelde je haar energie en positieve instelling . Na het lezen van een post over hoe haar gezicht “getekend” is door het hele proces heb ik haar uitgenodigd om een microneedling kuur bij mij te ondergaan om de getekende lijnen te verminderen en haar de frisse en energieke uitstraling te geven die zij van binnen ook voelt. Sarah kwam al vloggend binnen en meteen hadden we dezelfde vibe, de negatieve energie van vroeger was compleet verdwenen. Het was oprecht een bijzonder en gezellige ochtend.

Op haar persoonlijke pagina schreef Sarah:

Ziek zijn betekent voor veel mensen dat ze moe zijn en pijn hebben. Zo heb ik 16 jaar lang een strijd gestreden die inmiddels ook aan m’n gezicht af te lezen was. De diepe lijnen in mijn gezicht staan voor mij symbool voor de vele momenten dat ik niet meer wist waar ik het moest zoeken van wanhoop.

Zoals jullie weten is het bijna een jaar geleden dat ik naar Moskou ben vertrokken voor een stamceltransplantatie (hsct) en daar heb ik m’n handen vol aan gehad. Ik voel me beter dan ooit en wil er inmiddels ook graag zo uitzien.

Mijn lieve oude klasgenootje Leonie heeft een prachtig schoonheidsinstituut in Meppel en gunt mij een nieuwe look. Ze nodigde mij uit om een microneedling behandeling te doen waarmee de lijnen zichtbaar verminderen! Een super gezellige en pijnloze behandeling wat mij volledig van m’n sokken heeft geblazen!

Kijk nou zelf! Dit is toch echt een groot verschil, en dat na 1 sessie!

Dankjewel lieve Leo, oprecht. Ondanks dat je (gelukkig) geen ervaring hebt met chronisch ziek zijn, blijk je helemaal te snappen wat dit met ‘ons’ kan doen. Je uitnodiging helpt mij me beter te voelen en daar ben ik je dankbaar voor!

Nu vraag ik me af hoe jullie hier tegenaan kijken. Heb jij ook wel eens het idee mensen aan de buitenkant kunnen zien dat je chronisch ziek bent? En heb jij wel eens overwogen hier wat aan te doen?

Ik wens je een fijne avond!

Saar

Skin Love Aesthetics is een huidverbeteringskliniek in Meppel. Verbeter je huid dankzij microneedling, fillers, injecties en permanente make-up, only the best for your skin!

Het doet me ontzettend goed om iemand blij te maken met deze fantastische behandeling.

Wil je meer weten over microneedling? Neem dan eens een kijkje op de behandelingen pagina ‘microneedling

WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat