Microneedling PhiBright

Nu we de corona onder controle hebben, is het ook weer tijd voor controle over onze huid. Vanuit mijn positie is het fijn om gewoon weer aan de slag te kunnen, zonder afzeggingen van beide kanten vanwege positieve coronatesten, heerlijk! Dit betekend dat de focus volledig kan worden gelegd op huidherstel en verbetering. In mijn posts lees je veel over PhiBright Microneedling, maar wat doet dat eigenlijk met je huid en waarom is het zo effectief? Microneedling op zichzelf zorgt in de breedte voor een betere huidconditie, je huid hersteld door middel van een serum in te brengen onder de opperlaag van je huid. Standaard microneedling = standaard serum! PhiBright gaat veel verder dan dat. Ik werkt met ruim 15 verschillende serums die na een huidanalyse op maat worden gemaakt op jouw huid en zorgt voor een gerichte aanpak van jouw huid. Hierdoor zijn de resultaten beter en effectiever en meer gericht op jou als persoon. Microneedling is geschikt voor acne, littekens, fijne lijntjes, onzuiverheden, grove poriën, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en voor een algehele verbetering van je huid. We willen allemaal zo mooi mogelijk ouder worden en dus is het belangrijk om vroeg te starten met het vertragen van het ouderdomsproces. Microneedling is daarom ontzettend effectief. Lief zijn voor je huid!

RF Microneedling

Het allernieuwste op het gebied van Microneedling is RF Microneedling. RF staat voor radiofrequentie (energie). Deze vorm van microneedling is bedoeld om radiofrequentie in de lederhuid aan te brengen. Er wordt energie (warmte afgegeven onder de huid, waardoor de productiviteit van collageen, hyaluron, elastine worden gestimuleerd. RF Microneedling zorgt voor een liftend effect. Daarnaast zal je huid een boost krijgen, waardoor je huidconditie algeheel zal verbeteren. Met dit apparaat worden uitzonderlijke resultaten geboekt en om de ontwikkelingen te blijven volgen ben ik,

So Happy to announce

Dat vanaf september 2022 deze behandeling als 1 van de weinige klinieken in Nederland is te boeken bij Skin Love Aesthetics!