Phibrows

Wat is Microblading?

Microblading is tegenwoordig een van de meeste gevraagde behandelingen in de schoonheidsindustrie. Het is een geheel nieuwe techniek binnen de wereld van semi‐permanente make‐up (PMU). Een techniek met een unieke werkwijze, waarbij 3D haartjes (hairstrokes) worden getekend die zo echt lijken, dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte haartjes.

Het verhaal achter PHI

Door de geschiedenis heen hebben verschillende grootste denkers, van wiskundigen tot theologen, nagedacht over de mysterieuze relatie tussen de getallen en de aard van de werkelijkheid. Het verhaal achter een specifiek nummer, is een mysterie bekend als Phi of 1.618 – een wiskundige relatie, algemeen bekend als “The Golden Ratio”. De “Golden Ratio” verhoudingen zijn zowel in de natuur, het sterrenstelsel als door de mens gemaakte structuren terug te vinden. Door de geschiedenis heen hebben vele grote kunstenaars en architecten deze verhouding gebruikt om hun meesterwerken te creëren. Het verbazingwekkende is dat de “Golden Ratio” verhoudingen niet alleen in de natuur voorkomen, maar ook veelvoudig in het menselijk lichaam.

Phibrows

Only the best in eyebrows

Phibows microblading is dé beste haartjestechniek binnen semi permanente make-up wereld. Phibrows microblading is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar u wel lang plezier van heeft en niet wekelijks terug hoeft te komen voor een wenkbrauw verf behandeling.

Maak een afspraak