Hoe jij je haargroei kan stimuleren of zelfs volledig kan herstellen.

Merk jij al een tijdje dat je haargroei minder is geworden. Misschien ben je op sommige plaatsen op je hoofd al kalend aan het worden? Dan is microneedling wellicht een uitkomst voor jou. Microneedling stimuleert de haarzakjes, waardoor de haargroei wordt bevorderd (afhankelijk van de hoeveelheid haarfollikels). Uit meerdere onderzoeken blijkt dat microneedling, met de juiste werkzame stoffen, bij 82% van de gebruikers de kwaliteit van het haar met 50% verbeterd.

Deze behandeling is ook geschikt voor mensen die lijden aan Alopecia Areata.

Wat doet microneedling hairserum?
  • Afname van haarverlies
  • Stimuleert de bloedcirculatie naar het haar
  • Bevordert de haargroei
  • Verbetert de kwaliteit van het haar
  • Je haar wordt dikker
Wat is de procedure?

Voordat je aan deze behandeling begint; voor een optimaal resultaat is een kuur van (minimaal) 6 tot 8 behandelingen raadzaam. De eerste weken krijg je elke 2 weken een behandeling. De behandeling is vrijwel pijnloos. Voor deze behandeling is het belangrijk dat het behandelprotocol goed gevolgd wordt.

Resultaat na 3 behandelingen

Welke werkzame stoffen bevat het serum en wat is de werking daarvan?

Hyaluronzuur herstelt de haardichtheid en verhoogt het volume. Het maakt de huid van het hoofd stevig en elastisch, stimuleert de natuurlijke beschermingsmechanismen en helpt het zacht, elastisch en gespannen te houden.

Panthenol dringt gemakkelijk door in de huidstructuur, voedt de hoofdhuid en bevordert de haargroei. Door de deling van de epidermiscellen te stimuleren, helpt Panthenol het proces van huid- en haarregeneratie te versnellen. Daarnaast hydrateert het de hoofdhuid en heeft het een rustgevend en ontstekingsremmend effect.

Brandnetelextract versnelt de perifere circulatie en de bloedcirculatie van de hoofdhuid, waardoor metabolische processen in de epidermis worden versneld. Dit extract stimuleert de haargroei, voorkomt haaruitval en versterkt het haar. Het resultaat is gevoed haar zonder roos.

Is deze behandeling geschikt voor jou?

Microneedling is een populaire methode voor het behandelen van de huid en is geschikt voor iedere huidtype. Bij haargroeibevordering kan na 3 behandelingen worden aangegeven of er voldoende haarfollikels aanwezig zijn om de kuur voort te zetten.

Maak gerust een afspraak om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Kastanje-extract heeft een hoge concentratie aan vitamines, eiwitten, saponinen en tannines die de huid voeden en de haarfollikels gezond houden. Met als resultaat het verminderen van haaruitval. Daarnaast normaliseert het de uitwisseling van stoffen in de huidcellen, versterkt de hoofdhuid, kalmeert en brengt de droge of te vette hoofdhuid in evenwicht.

Creatine is een Aminozuurderivaat dat van nature in de huid en het haar wordt aangetroffen. Het versterkt het haar, geeft het volume en een gezonde uitstraling. Daarnaast voorkomt haarbeschadiging door chemische behandelingen, revitaliseert de hoofdhuid en voorkomt haaruitval

microneedling dermapen phillings

Phillings Microneedling

Only the best for your skin

De Philings pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt, waarna groei- en helende factoren vrijkomen. Deze vrijgekomen factoren zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.

Maak een afspraak