0651722517

Skinboosters

Huidverbetering kliniek

Wat is een skinbooster?

Een Skinbooster is een vloeistof, bestaande uit natuurlijk hyaluronzuur aangevuld met actieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren die de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren.

Deze behandeling geeft onmiddellijk hydratatie en huidversteviging. De behandeling is speciaal ontwikkeld om hydratatielevels weer in optimale conditie te krijgen en om de huid te verstevigen door de aanmaak van elastine en collageen te boosten.

Skin Love Aesthetics is een huidverbeteringskliniek in Meppel. Verbeter je huid dankzij microneedling, fillers, injecties en permanente make-up, only the best for your skin!

Afhankelijk van je wens en wat de huid nodig heeft zijn er verschillende ‘cocktails’ beschikbaar. Deze worden in de huid gebracht door middel van oppervlakkige injecties. De huid wordt op deze manier sterk gestimuleerd om meer collageen aan te maken, ook krijgt de huid een boost wat betreft hydratatie en voeding.

Er zijn Skinboosters voor het gezicht, de ogen, hals en decolleté en het haar.

Wat is het verschil met fillers?

Fillers bestaan uit gecrosslinked hyaluronzuur en zijn zeer geschikt voor diepe rimpels en groeven en voor het tijdelijk aanbrengen van veel volume. De boosters die ik gebruik met de mesogun bevatten non-crossed linked hyaluronzuur en worden door de mesogun aangebracht. De mesogun werkt op basis van een compressor, waardoor de druk continu is en deze zorgt voor een zeer precieze injectiediepte van de serums.Skinboosters zijn eigenlijk een natuurlijke variant van een filler. Skinboosters bevatten meerdere aminozuren, peptiden en mineralen die er voor zorgen dat de huidcellen onderling beter communiceren. Het natuurlijk anti-aging proces in de huid krijgt een ware boost!. Doordat de Skinboosters in 1 behandeling over het hele gelaat worden aangebracht, krijgt het gehele oppervlak een betere uitstraling.

Wat voor soorten Skinboosters zijn er allemaal?

Er zijn voor iedere indicatie aparte, met zorg samengestelde serums, zoals whitening boosters, liftende boosters, boosters om wallen en donkere kringen sterk te verminderen.Volumeherstellende boosters, siliciumboosters voor het stimuleren van de collageenaanmaak, boosters om striae en cellulite te verminderen en tot slot boosters om de haargroei te bevorderen.

Voor wie zijn Skinboosters geschikt?

De Skinboosters zijn geschikt vanaf 18 jaar en voor elk huidtype. Er is een grote diversiteit aan cocktails die afhankelijk van de indicatie in de huid kunnen worden gebracht. Indicaties zijn: een droge huid, een vale huid, een huid met volumeverlies, een verslapte huid, fijne lijntjes, donkere kringen en vochtwallen onder de ogen en kaalheid. Tijdens een vrijblijvend consult wordt bepaald welke behandeling op jou van toepassing is.

Waarom kiezen voor

Skin Love Aesthetics

Airco

Geniet tijdens warm weer heerlijk van airco in onze kliniek.

Gratis Wifi

Tijdens uw behandeling kunt u gebruik maken van onze gratis Wifi.

WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat