0651722517

Hairboosters

Huidverbetering kliniek

Meso Hair Therapy

Een bewezen effectieve behandelmethode bij haarverlies en dunner wordend haar. De haarzakjes worden van binnenuit gevoed met vitaminen en peptiden. Het haarverlies wordt geremd, de doorbloeding gestimuleerd en de haarzakjes worden geactiveerd om weer gezonde haren te produceren. De Meso Hair boost kan preventief en als onderhoud worden ingezet voor behoud van gezonde haargroei een voller haar. De Meso hair vitaminen boost zal jouw haar tot in de puntjes voeden, versterken en laten shinen!
Skin Love Aesthetics is een huidverbeteringskliniek in Meppel. Verbeter je huid dankzij microneedling, fillers, injecties en permanente make-up, only the best for your skin!

Oorzaken van haar uitval

De oorzaak van haaruitval is een gevolg van een verstoord haargroei proces. Dit kan zowel medische als erfelijke oorzaken hebben. Alopecia androgenetica is een vorm van erfelijk bepaalde kaalheid en treft zowel mannen als vrouwen. Bij mannen is dit vaak als eerste zichtbaar bij de inhammen, deze worden dieper.Na de inhammen volgt de kruin, naar volledig kaalheid. Haarverlies bij vrouwen verloopt gelijkmatiger. Het haar wordt opmerkelijk dunner.Alopecia androgenetica wordt veroorzaakt door het mannelijke DHT-hormoon dat het haargroei proces definitief beïnvloedt. Daarnaast zijn er tijdelijke vormen van alopecia, haarverlies, waarbij meerdere factoren een rol kunnen spelen. Denk hierbij onder meer aan haarverlies door chemotherapie. Een tekort aan vitaminen, een verstoord afweersysteem, hormonen, stress of medicijn gebruik kunnen o.a een oorzaak zijn van, dunner wordend haar en haarverlies.

Voor het behoud van gezond haar!

Gemiddeld groeien er tussen 100.000 – 150.000 haren op ons hoofd. Normaal gesproken verliezen we ongeveer 50 tot 100 haren per dag. Een normale hoeveelheid haaruitval per dag zou niet moeten leiden tot dunner haar.

Naarmate we ouder worden kan het haar dunner worden, maar soms kan er vroegtijdig haaruitval voorkomen door verschillende oorzaken.
Haarverlies, matig of al verder gevorderd kan veel invloed hebben op het zelfvertrouwen, van zowel vrouwen als mannen.

Ons haar bestaat het eiwit keratine. Voor gezond en sterk haar zijn verschillende voedingstoffen in de vorm van vitaminen, aminozuren en mineralen van essentieel belang.

Mesotherapy kan bij verschillende vormen van haarverlies en dunner wordend haar als effectieve behandelmethode worden ingezet, wanneer de haarfollikels aanwezig zijn.
Een cocktail aan aminozuren, groeifactoren, peptiden en vitamines, wordt door de micro kanaaltjes die zijn opengezet, net onder de opperhuid, rond om de haarzakjes ingebracht.

De plek waar de juiste voedingstoffen nodig zijn, om de haarfollikels te activeren en stimuleren tot het produceren van gezond haar. De stoffen van de cocktail en het effect van het injecteren, zorgen voor een sterk groei impuls, waarbij ook de bloedcirculatie extra wordt gestimuleerd en de conditie van de hoofdhuid verbetert.

Meso Hair boost | als effectieve behandelmethode bij haarverlies, dun en vermoeide haargroei. Het haarverlies wordt geremt en de haarzakjes worden geactiveerd om weer gezonde haren te produceren. Deze behandelmethode zal bij optimaal resultaat de haarcyclus verlengen en zorgen voor een verdubbelde versnelling van de haargroei.

Voort een behandeling plannen we eerst een intake, waarna de behandeling kan worden gestart. Resultaat wordt al geboekt na 2 behandelingen. Voor optimaal resultaat raden we een kuur van 4 tot 6 behandelingen, met een interval van 1 tot 2 weken.

Haarcyclus

Onze hoofdhaar groeit het snelst ten opzichte van ons overige haargroei. Hoofdharen groeien gemiddeld zo’n 0,3 mm per dag en wenkbrauwen en wimpers 0,1mm per dag. Hoofdharen groeien dus ongeveer 1 centimeter per maand, maar ons haar groeit niet oneindig door. Dit heeft te maken met de haarcyclus, die voor iedere haar verschilt. Doordat elk haarfollikel zijn eigen cyclus volgt, wordt voorkomen dat niet alle haren tegelijk uitvallen. Een haar kan gemiddeld twee tot zes jaar in groeifase zitten totdat hij uitvalt. Dit is afhankelijk van verschillende factoren als de haarverzorging en voedingsstoffen en deels genetisch. Bij mensen met een korte groeifase zal er eerder kaalheid optreden dan bij mensen met een lange groeifase. 

De haarcyclus kent 3 fasen. De anagene fase (groeifase), catagene fase (overgangsfase) en de telogenefase (rustfase). In de haarfollikel wisselen zich de groei-, overgangs- en rustfase af en elke haarfolikkel volgt een eigen haarcyclus. Bij gezonde haargroei bevindt 80% tot 90% zich in de anagene fase. En van de 100.000 tot 150.000 haren op ons hoofd bevindt zich steeds ongeveer 10-15% in rustfase. Wanneer er meer haren in de telogene (rustfase) zitten, volgt er meer haaruitval. Het haar wordt dunner, de haarkwaliteit vermindert en er groeien minder haartjes uit een haarfollikel. De gevolgen van haaruitval kunnen een grote impact hebben. De oorzaken zijn verschillend en divers.

Waarom kiezen voor

Skin Love Aesthetics

Airco

Geniet tijdens warm weer heerlijk van airco in onze kliniek.

Gratis Wifi

Tijdens uw behandeling kunt u gebruik maken van onze gratis Wifi.

WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat