0651722517

Cellulite Behandeling

Huidverbetering kliniek

Cellulite Behandeling huidverbetering

Er is nu de mogelijkheid om het cellulite dat op ongewenste plaatsen zit te verwijderen met weinig inspanning. Door middel van het injecteren van kleine hoeveelheden actieve homeopathische bestandsdelen verspreid over het te behandelen gebied, wordt er voor gezorgd dat vetcellen op een natuurlijke wijze worden afgebroken en afgevoerd.

Dit betekent dat er door het toedienen van kleine prikjes in de huid, van het te behandelen gebied, kleine hoeveelheden werkzame stoffen worden ingebracht. De actieve bestanddelen die worden geïnjecteerd lossen het vet op, zijn water afdrijvend en geven voeding aan de huid. Tevens wordt de bloeddoorstroming bevorderd, waarmee de belangrijkste oorzaken voor het ontstaan van cellulitis worden tegengegaan.

De behandeling wordt uitgevoerd met de zogenaamde ‘mesogun’. Dit apparaat zorgt er voor dat op een snelle en doeltreffende manier de werkzame stof wordt ingespoten.

Voordelen Cellulite behandeling:

  • Lost het vet op
  • Is water afdrijvend
  • Geeft voeding aan de huid
  • Verwijdert verharde weefsels onder de huid
  • Bevordert drainage
  • Bevordert de bloeddoorstroming

Na de cellulite behandeling

Na de behandeling kleurt de huid rood en is er vaak sprake van een lichte zwelling. Als het gebied na de behandeling gezwollen is mag je dit koelen met icepacks. De roodheid en zwelling trekt meestal na een paar uur weg. Iedere mesotherapy behandeling kan de volgende bijwerkingen hebben: roodheid, blauwe plek, kleine lokale verdikkingen en/of gevoeligheid in het behandelde gebied. Deze symptomen kunnen enkele uren tot 48 uur aanhouden. Het zijn normaal voorkomende symptomen na de behandeling.Maak de eerste 24 uur ook geen gebruik van normale bodylotion, gebruik van geparfumeerde bodylotion is pas na 48-72 uur toegestaan. Sporten is minimaal 24 uur na de dag van de behandeling af te raden. Sauna en zonnebank is een week niet toe gestaan.

Voorzorgsmaatregel

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

Wanneer mogen wij u niet behandelen

Bij allergie voor de gebruikte stoffen (komt zelden voor), niet goed geregelde suikerziekte of schildklierziekte, ernstige lever of nierziekte, zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode. Lipolyse is ook niet een alternatieve methode om in lichaamsgewicht af te vallen, het is alleen bedoeld om lokaal onderhuids vet op te lossen op die lastige plekken waar dit met afvallen niet lukt.

Waarom kiezen voor

Skin Love Aesthetics

Airco

Geniet tijdens warm weer heerlijk van airco in onze kliniek.

Gratis Wifi

Tijdens uw behandeling kunt u gebruik maken van onze gratis Wifi.

WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat