0651722517

Mesotherapie

Huidverbetering kliniek

Mesotherapie huidverbetering

Mesotherapie behandeling is voor jong en oud en verbetert de algehele huidconditie. De Mesotherapie behandeling bestaat uit rijk gevulde cocktails van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. De cellen worden gevoed en de collageen- en elastine aanmaak wordt gestimuleerd. De hoog gedoseerde ingrediënten geven uw huid een boost, waardoor preventief de verschijnselen van het huidverouderingsproces tegen wordt gegaan!

Met de Mesogun kunnen fillers worden toegbracht aan het gezicht, cellulites worden behandeld en de haargroei bevorderen.

Skin Love Aesthetics is een huidverbeteringskliniek in Meppel. Verbeter je huid dankzij microneedling, fillers, injecties en permanente make-up, only the best for your skin!

Een Skinbooster is een vloeistof, bestaande uit natuurlijk hyaluronzuur aangevuld met actieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren die de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren.

Een bewezen effectieve behandelmethode bij haarverlies en dunner wordend haar. De haarzakjes worden van binnenuit gevoed met vitaminen en peptiden. Het haarverlies wordt geremd, de doorbloeding gestimuleerd en de haarzakjes worden geactiveerd om weer gezonde haren te produceren. 

Waarom kiezen voor

Skin Love Aesthetics

Airco

Geniet tijdens warm weer heerlijk van airco in onze kliniek.

Gratis Wifi

Tijdens uw behandeling kunt u gebruik maken van onze gratis Wifi.

WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat