0651722517

DS V-Line Collageendraden

Huidverbetering kliniek

Wat doet DS V-line Collageendraad met je huid?

De DS V-Line collageendraad zorgt voor meer volume in het hele gezicht maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk.

De DS V-Line techniek stimuleert de collageenvezels in de dermis en activeert de cellen.

Skin Love Aesthetics is speciaal opgeleid om met deze collageen draden rimpels te verminderen, de huidbarrière te versterken, in evenwicht te brengen en fijne lijntjes te openen. De huid herstelt, de elasticiteit wordt verhoogd en de huid wordt gerevitaliseerd en verjongt.

Door de speciale lift-techniek verhoogt het collageen niveau en wordt de huid elastischer, voller, glanzender, vermindert rimpels en vertraagt de huidveroudering.

Skin Love Aesthetics is een huidverbeteringskliniek in Meppel. Verbeter je huid dankzij microneedling, fillers, injecties en permanente make-up, only the best for your skin!

De eerste rimpels

Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels. Dit proces begint al vanaf je 25e levensjaar. Hoe vroeger je begint met je huid goed te verzorgen, hoe minder rimpels je zult krijgen.

Maar die rimpels zullen gaan komen, en wil je hier wat aan laten doen, maar dan het liefst op een natuurlijke manier zonder naalden of pijn?

Dat kan d.m.v. de allernieuwste techniek: DS V-Line collageendraden.

Skin Love Aesthetics werkt met de originele DS V-Line Collageendraden om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Met de DS V-line collageen draad behandeling gebruiken we speciale draden op basis van collageen en een serum met stamcellen.

Volgens een speciaal protocol worden de rimpels op het gezicht, décolleté, hals en de handen gladgestreken en verder beschermd tegen huidveroudering. Dit gebeurt alles zonder pijn en zonder naalden.

Full face DS V-Line collageendraad Luxe met:

 • Per zone gezicht/hals € 89,-
 • Microneedling € 175,-
 • RF Microneedling € 375,-
 • Hifu Full Face € 550,-
 • Dermaplaning € 125,-

DS V-Line combinatie met het Collageenmasker betaal je € 50,- extra.

Hoe werkt de DS V-Line Collageendraad behandeling?

Allereerst wordt de huid goed gereinigd en krijg je een peeling en wordt voorbereid met een speciaal stamcel serum.

De speciale DS V-Line collageen draad wordt aangebracht in de rimpel met een speciaal serum en tangetje. De draad lost op in kleine nano deeltjes en wordt volledig opgenomen door de huid en gaat daar de eigen collageen aanmaak stimuleren waardoor de rimpel opgevuld gaat worden en de huid wordt verstevigd.

Het resultaat?

 • Verhoging van de elasticiteit
 • Verbetert de stevigheid
 • Vervaagt rimpels
 • Verbetert het uiterlijk van pigmentatie
 • Verbetert het volume
 • Liftend effect
 • Verbetert de kaaklijn
 • Jeugdige uitstraling

Direct na een behandeling zul je resultaat ervaren, maar als je een kuur volgt dan zie je dat de rimpeldiepte steeds meer afneemt.

Bij elke klant zal het resultaat anders zijn, dit hangt van vele factoren af en kan helaas niet voorspellen wat het bij jou gaat doen.

Uiteraard is het van belang dat je aan de slag gaat met de voor jouw huid geadviseerde huidverzorgingsproducten. De collageendraad behandelingen van DS V-line kunnen heel goed gecombineerd worden met de producten van en geven een nog mooier resultaat

Deze DS V-Line collageendraad behandeling is geschikt voor:

 • Fijne lijntjes en rimpels rondom de ogen
 • Nasolabiale plooien
 • Voorhoofds rimpels
 • Rimpels boven en onderoogleden
 • Kaaklijn verstevigen
 • Hals en decolleté
 • Handen

Gaan de rimpels weg

Nee, ze gaan niet weg maar worden wel minder diep. Voor het beste resultaat is het nodig dat je een kuur volgt. Een eenmalige behandeling is een mooie boost maar in een kuur kun je werken op een mooi resultaat.

Na de behandeling

Na de behandeling ziet de huid er mooi doorbloed uit. In de meeste gevallen zul je al direct resultaat ervaren. De fijne lijntjes zijn zachter geworden.

Je dient er rekening mee te houden dat je de huid minimaal 6 uur niet nat mag maken. Een goede spf met factor 50 is een must de komende weken.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, deze behandeling is niet pijnlijk, want er wordt geen gebruik gemaakt van injecties.

De collageendraden worden aangebracht met een speciaal tangetje en dat is geheel pijnloos.

Voor een nog beter resultaat kan deze behandeling worden gecombineerd met Dermaplaning, RF Microneedling, Microneedling of Hifu. Hiervoor gelden speciale combinatie tarieven.

Hoeveel DS V-Line collageendraad behandelingen heb je nodig?

Na een behandeling zie je direct resultaat, maar voor het meest optimale resultaat is het raadzaam om 3 behandelingen met tussenpozen van 10-14 dagen te ondergaan. Afhankelijk van het huidtype en de leeftijd raden wij aan om elke 5 maanden een losse behandeling te herhalen. In de tussentijd kan de huid zelf ook collageen aanmaken. Het mooiste verkregen resultaat is tussen de 5-8 maanden zichtbaar.

Waarom kiezen voor

Skin Love Aesthetics

Airco

Geniet tijdens warm weer heerlijk van airco in onze kliniek.

Gratis Wifi

Tijdens uw behandeling kunt u gebruik maken van onze gratis Wifi.

WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat