Onze prachtige zoon Ferron is geboren! Een klein wondertje, waar ik enorm trots op ben, maar je lichaam en huid heeft ook behoorlijk wat te verduren tijdens deze periode. Zo komen er ineens pigmentvlekken en oneffenheden in je gezicht, die je voorheen niet had. Ook de slapeloze nachten zijn niet bevorderlijk voor je voorheen zogenaamde “I feel sexy” look. Nee daarentegen hangen je wallen op de grond, je huid voelt als een soort elastiek en de hormonen die nog enkele maanden in je lijf zitten maken je ook niet bepaald vrolijk. Tijd voor “Mommy Make-Over!”. Microneedling apparaat in de aanslag en mezelf een PhiBright kuur gunnen om te zorgen dat al die lelijke plekjes in mijn gezicht verdwijnen. Ik was even vergeten na 9 maanden hoe het ook alweer voelde en mijn hemel, ik sta in de fik! Voor iedereen die deze behandeling bij mij heeft ondergaan, weet precies wat ik bedoel. Even afkoelen met het heerlijk masker van Philings en ik voel me als herboren!

Ik ben continu bezig om mezelf te ontwikkelen!

Tijdens mijn verlof heb ik natuurlijk niet stil gezeten. Ik ben continu bezig om mezelf te ontwikkelen en mijn kennis te verbreden op het gebied van huidverbetering. Er is zoveel aanbod, in zoveel verschillende behandelingen, maar ik blijf bij mijn leest. Voor het komende jaar ga ik mijn kennis verbreden op het gebied van HIFU en Dermaplaning, beide behandelingen sluiten naadloos aan op de behandelingen in mijn praktijk en zorgen juist voor een nog beter effect van de bestaande behandelingen. Wat houdt het in? Dermaplaning wordt uitgevoerd met een chirurgisch mesje, waarbij huidcellen en donshaartjes worden verwijderd. Daarnaast zorgt het voor verfijnde poriën, een gladde huid en een natural glow, een perfecte voorbehandeling voor microneedling.

Een HIFU behandeling is een facelift zonder te snijden of toedienen van Botox & Fillers. Het is een natuurlijk proces met optimaal resultaat. HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en is een behandeling op basis van geluidsgolven. De energie die vrijkomt tijdens deze behandeling zorgt ervoor dat er warmte in de diepere huidlagen ontstaat. Bij het herstelproces dat hierna optreedt wordt de collageenaanmaak gestimuleerd. De huid wordt door dit collageen krachtiger en steviger en krijgt zijn elasticiteit weer terug.
Het proces van collageenvorming neemt ongeveer 3 maanden in beslag, zodat de huid langzaamaan verstrakt. Het resultaat komt daarom op een natuurlijke manier tot stand. Ik ben zelf helemaal fan van deze techniek!

Yes!! Ik ben eindelijk Royal Artist van Phi!

Naast nieuwe opleidingen ben ik benoemd tot Royal Artist van Phi. Een bekroning op het goede werk wat ik de afgelopen 1,5 jaar heb afgeleverd, met succes en daar ben ik trots op! Het komende jaar mag ik cursisten van de Phi Academy monitoren en voorzien van advies. Wederom een superleuke uitdaging en waar ik ontzettend veel zin in heb.

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend en eerlijk advies.

Liefs, Leonie